Vervangen van sloten door een ervaren slotenmaker

Nadelen van oudere sloten

Veel woningen in België hebben nog oude sloten op de deur zitten, die vaak al decennia lang geleden geplaatst zijn. Op zich is dat geen probleem, zolang het slot maar werkt. Maar een groot nadeel van oudere sloten is dat deze een groter risico lopen om kapot te gaan. Ook zijn oudere sloten vaak onvoldoende inbraakbestendig, omdat ze niet volgens de moderne eisen gemaakt en beveiligd zijn. Ten slotte beginnen oudere sloten vaak geleidelijk te haperen. Eerst merkt u dan de deur moeilijker opengaat. Als u de sleutels omdraait, kraakt en piept het. Langzaam verdwijnt het vertrouwen in het slot, want u heeft het gevoel dat deze het binnenkort onverwacht gaat begeven. Als u dit herkent, is het tijd om uw sloten te laten vervangen voor betere exemplaren.

Voordelen sloten laten vervangen door een slotenmaker

Als u kiest voor vervanging van een of meer sloten, is het aan te raden om hiervoor een ervaren en betrouwbare slotenreparateur in te schakelen. Zoekt u een slotenmaker met ruime expertise, dan zit u goed bij Airdoc. Wij bieden onze klanten een reeks voordelen, die je bij andere aanbieders voor slotvervanging niert gauw aantreft. Tot onze dienstverlening behoren onder meer:

  • Een snelle en secure vervanging van uw slot of sloten, door een gediplomeerde en ervaren slotenmaker.
  • Omdat Airdoc al lange tijd in de slotenmakersbranche actief is, heeft dit professionele bedrijf veel contacten en kennis verzameld. Mede hierdoor kunnen wij kwaliteitssloten - zoals SKG-sloten, veiligheidssloten en meerpuntssluitingen - van de beste slotenmerken inkopen tegen scherpe prijzen. Uiteraard berekenen we dit voordeel door in de tarieven voor onze klantenkring.
  • Wij hanteren voor onze sloten en service vaste en dus voorspelbare prijzen, zodat u achteraf niet voor onverwacht hoge nota's komt te staan. Vraag gerust informatie bij ons aan of een offerte. En ontdek dat onze service staat voor betaalbare topkwaliteit!
  • Als u contact met ons opneemt, zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Stel bijvoorbeeld dat er bij u is ingebroken en er inbraakschade is ontstaan, dan grijpt onze spoedservice snel in om uw sloten te vervangen voor veilige SKG-sloten.
  • Bij ons krijgt u een gepaste garantie op uw sloten en de plaatsing ervan.

Kijk op onze homepage voor meer informatie

Wilt u meer eten of snel uw sloten laten vervangen? Surf dan naar onze Airdoc-homepage www.airdoc.be, vraag een vrijblijvende en scherpe prijsaanvraag bij ons op of contacteer ons direct telefonisch voor een afspraak. Graag tot ziens!